Volwassene, sinds 5 jaar les bij Willeke Mojet:
“Dé plek om echt goed piano te leren spelen in een relaxte, persoonlijke sfeer. Willeke is een ervaren, enthousiaste docente en dat is te merken. Een verademing na eerder opgedane ervaringen.”
José Höhne Sparborth

Vladimir

Vladimir, klas 4 Stedelijk Gymnasium Leiden.
“Ik zit inmiddels 8 jaar op les bij Willeke. Ik krijg van haar twee keer in de week les in muziektheorie en piano spelen. Willeke geeft mij ook begeleiding bij optredens tijdens concerten, concoursen en voorbereiding voor de landelijke EPTA graadsexamens. In 2014 heb ik onder haar begeleiding mijn EPTA-certificaat ‘C’ behaald. De lessen met Willeke zijn heel fijn. Zij is voor mij een goede vriend, die ook de nodige afstand tussen docent en leerling weet te behouden. Het is hard werken en toch samen plezier hebben.”
Vladimir

Elize, moeder van Eva (10 jaar):
“Mijn dochter Eva (10 jaar) gaat met veel plezier naar Willeke’s lessen. En komt altijd vrolijk de deur weer uit. Ze heeft in de afgelopen jaren veel geleerd en zoals mijn dochter zelf zegt: “Juf Willeke is gewoon heel aardig. Ik geef haar een tien!” Zelf ben ik niet bij de lessen aanwezig, maar ik heb het idee dat Willeke gezelligheid uitstekend met lekker werken weet te combineren.”

Elize Hertzberger